Komplex élményterápiás fejlesztés speciális nevelési igényű gyermekek számára II

A Mol Gyermekgyógyító Programjának jóvoltából egyesületünk idén elindította a Komplex élményterápiás fejlesztés speciális nevelési igényű gyermekek számára II című projektet.
Ennek köszönhetően 28 gyermek számára folytatódnak a tavaly megkezdett terápiák. 12 gyermek számára idén első alkalommal  nyílt lehetőség a programban való részvételre. Az élményterápiás program a gyermekek  egyéni szükségleteit figyelembe véve, egyéni illetve csoportos gyógytorna, gyógypedagógia illetve pszichoterápiás ülések, tanácsadás, báb- és zeneterápia, egyéni illetve csoportos lovas foglalkozások formájában zajlik.
 A 40 gyermek idén is a kotormányi Kavalleria Lovasklub lovardájában, és a Csíkszentmártoni Korai Fejlesztő és Rehabilitációs Központban tanulhat újat a világról, és legfőképpen önmagáról, képességeiről. A projektet közös táborozással zárjuk június végén illetve július elején.

Közösségért Alapítvány Mol gyermekgyógyító Program MOL Prosperitas Vitae

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>