Tábor és projektzárás

Júlisban zárult a Komplex élményterápiás fejlesztés speciális nevelési igényű gyermekek számára II projektünk. Ennek keretén belül 40 gyermek részesült személyre szabott komplex fejlesztésben a  Mol Gyermekgyógyító programjának és a Prosperitas Vitae Egyesületnek köszönhetően a Csíkszentmároni Korai Fejlesztő és Rehabilitációs Központban. A projektet párhuzamosan futó két táborral zártuk. A kicsik délelőtti programmal vettek részt csoportos gyógypedagógiai, gyógytorna, hidroterápiás, zenés  illetve kézműves foglalkozásokon, ahol a szüleikkel, segtőikkel együtt játszhattak, szerezhettek új élményeket, készségeket. Az idősebb gyermekek délutánba nyúló programmal jártak lovardába a lovas tevékenységekre illetve a szentmártoni székhelyre zenés, kézműves, medencés és személyiségfejlesztő foglalkozásokra, közös ebédre. A tábort és projektet most is az együtt eltöltött idő és ez alatt szerzett sikerek örömével, a búcsúzás szomorúságával és a jól végzett munka fáradtságával teli mosolyokkal  zártuk.

Ezúttal is köszönetet mondunk a Mol Gyermekgyógyító Programjának, a Csíkszeredai Megyei Sűrgősségi Kórháznak, a Kotormányi Kavalleria Lovasklubnak, a Központ munkatársainak és önkénteseinek, a szülőknek az együttműködésért, és hogy hozzájárultak az élmény létrejövéséhez!

Prosperitas Vitae MOLKözösségért Alapítvány Mol gyermekgyógyító Program

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>