MAES terápia – a képzés részletei

Mozgásanalízis és fejlesztési stratégiák cerebrál parézis és hasonló idegrendszeri állapotok kezelésére gyermekkorban

December 20-án, a Prosperitas Vitae (korai fejlesztést támogató) egyesület szervezésében, Kolozsváron  lehetőség nyílik arra, hogy az erdélyi és magyarországi szakmai közönség betekintést nyerjen a világszerte művelt mozgásterápiák alapját képező NDT (neuro developmental training) koncepciójába és ízelítőt kapjon az NDT alapjain kifejlesztett MAES terápia működéséből. A bemutatót és a 4 hetes tanfolyamot Budapesten is meghirdetjük.

A bevezető kurzusra azok jelentkezését várjuk, akik diplomás szakemberként, központi idegrendszeri sérüléssel élő gyermekekkel foglalkoznak. 

A tanfolyamot elvégzők elsők közt válnak jogosulttá arra, hogy Erdélyben  a MAES terápiát a londoni MAES Terápiás Központ akkreditációjával folytassák.

A kolozsvári bevezető kurzuson 30 fő vehet részt, a kolozsvári 2 x 2 hetes tanfolyamon a résztvevők száma, a két országból 14 főre limitált. Nagyobb arányú érdeklődés esetén 2015. második felében újabb tanfolyamot indítunk. A most meghirdetett bevezető kurzusra a részvevőket a létszám beteltéig, a bejelentkezés sorrendjében regisztráljuk.

A jelentkezési lap letölthető innen.

Bevezető kurzus:

Kolozsvár, 2014. december 20, szombat

Maes Maes

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>