Szülöknek / Egyéb tevékenységek

 • Szülői fórum

  Szülői fórum

  2019 március 15-én szülőfórumot tartottunk, meghívottunk Mândru Elena tanfelügyelőnő volt.

 • Szülői fórumok

  Időnként az intézményünkbe járó gyermekek szüleinek szupportív és tájékoztató jellegű fórumokat tartunk. Ezekről értesítést az Újdonságok, hírek, események menüben teszünk közzé.

 • Iskola másként – Szűrés

  Fogadunk óvodai és iskolai csoportokat az „Iskola másként” program keretén belül. A játékos foglalkozásokat igény szerint szűrő vizsgálatként is tekintjük, mellyel célunk , hogy azok a gyermekek, akiknél valamilyen fejlődési területen eltérést tapasztalunk, minél előbb szakszerű segítségben részesülhessenek. A szűrések alkalmával kapcsolatot tartunk a pedagógusokkal és szülőkkel informatív jelleggel.

 • Mezítlábas park

  A 34 különböző járófelületen – többek között homok, kavics, kövek, tégla, faágak, toboz, szalma, henger – való mezítlábas séta erősíti a láb és talp izmait, összetettebb izommunkát kíván meg, mint a sima terep vagy a cipőben való járás. Ezáltal jótékony hatást fejt ki a testtartásra, egyensúlyérzékre, javítja a koordinációs készséget, serkenti a vérkeringést. A park ösvényei bizonyos fokú kihívást is jelentenek: az egyre nehezedő felületek, durvább és szokatlanabb anyagok fokozzák a kalandvágyat, a kíváncsiságot és a motivációt is.

 • Táborok

  Nyári táborainkat az iskolai szünidőben szervezzük. Tevékenységeinket a gyerekek szociális készségeihez, kognitív képességeihez alakítjuk. Így naponta báb- és zeneterápián, kézműves foglalkozáson, tornán illetve hidroterápián vesznek részt. Minden foglalkozást a játék és szórakozás nevében szervezünk, mellyel célunk a gyerekek szociális kapcsolatainak gyarapítása is.

Íratkozz fel hírlevelünkre