Csecsemőmasszázs Oktatás indul

Csecsemőmasszázs Oktatás indul,

a csíkszentmártoni Korai Fejlesztő és Rehabilitációs Központban, a Prosperitas  Vitae Egyesület szervezésében.

Image 3

A csecsemőmasszázs ideális lehetőség arra, hogy megkönnyítse és támogassa a csecsemő és szülei közötti szeretetteljes kapcsolat kialakulását, mivel a kötődési folyamat minden elemét természetes módon magába foglalja.

A csecsemőmasszázs elősegíti az erősebb szülő-baba kötődés kialakulását és a családközpontú értékek megerősödését. Célja, hogy segítse gyermekeink  testi, szellemi, lelki  fejlődését, valamint az egészséges kapcsolatok kialakításának és fenntartásának képességét- egész életre szólóan.

 Image 2

Kiknek ajánlom a babamasszázst?

A Vimala McClure által kidolgozott csecsemőmasszázst ajánlom elsősorban a kisbabák szüleinek, anyáknak-apáknak, azzal a céllal, hogy a szülő-gyerek között kialakuló kötődés ezáltal is erőteljesebbé válhasson. Ugyanakkor, de nem utolsó sorban, a kisbabáknak, hogy szeretetteljes érintést tapasztalhassanak, és egészségesebbek legyenek. A módszer alkalmazható megnyugtatás, ér- és nyirokkeringés fokozás céljából, hasfájás és vele járó panaszok illetve hasonló jellegű nehézségek enyhítésére, avagy megoldására.

A csecsemőmasszázs születéstől egy éves korig alkalmazható, speciális esetben 6 – 7 éves életkorig is.

A teljes képzés ideje 5 alkalom, időtartama kb. 1-1,5 óra.

Minden alkalommal átismételjük az előző ismereteket, valamint újabb masszázsmozdulatok megtanulására kerül sor, a végén pedig mozgáskoordinációs gyakorlatsor lesz a záró-meglepetés.

Bővebb információt a Központ titkárságán, az alábbi elérhetőségen találnak.

Figyelem: A helyek száma korlátozott!

- Helyszín: Csíkszentmárton, Korai Fejlesztő és Rehabilitációs Központ

Főút 360/1, Tel: 0266-332100.

- Időpont: Hétfő, 11:00-12:30.

 

Szeretettel:

Péter István,

Nemzetközi Okleveles Csecsemőmasszázs Oktató, C.I.M.I.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>